Playboy güzelinden Putin’e büyük övgü. Birleşik Rusya Partisi’nden milletvekili seçilen Playboy Dergisi’nin eski kapak kızı Maria Kozhevnikova, iktidar karşıtı protesto gösterilerini eleştirerek Başbakan Valdimir Putin’e destek verdi.
Kozhevnikova “Putin’i birçok kez yakından gördüm. Bu adamın çok güçlü bir karakteri var. İnsanların Putin’e yaklaştıklarında nasıl değiştiklerini gözlerimle gördüm. Korktukları için değil, sakin ve kendine güvenen güçlü bir adam gördükleri için değişiyorlar. Batı da bu nedenle ondan korkuyor, bu gayet anlaşılır bir durum” dedi.
Batı medyası ise Maria’nın vekil seçilmesini “Moskova, eski İtalya Başbakanı Berlusconi’ye özendi” diye yorumladı.
akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...